Про внесення доповнень до порядку денного позачергової VІ сесії Донецької селищної ради VІІІ скликання

  • 527

Фото без опису

                                                                           Фото без опису

                                                                      УКРАЇНА

                             ДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

               

                                  ДОНЕЦЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА

 

                                                Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я    №      17 /  02-30/1

                                                                                                                                                                                                                                                                 Від  27 січня 2021  року

 

Про внесення доповнень до порядку денного  позачергової  VІ  сесії   Донецької селищної ради  VІІІ  скликання

   

                        у зв'язку із виниклою необхідністю, внести доповнення до порядку денного  позачергової  VІ  сесії   Донецької селищної ради  VІІІ  скликання та викласти  розпорядження  № 16/02-30/1 від 27.01.2021 року “Про  скликання    позачергової  VІ  сесії   Донецької селищної ради  VІІІ  скликання” у новій редакції:

            відповідно до ст. 46 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту Донецької селищної ради,  скликати     позачергову VІ  сесію Донецької селищної ради    VІІІ  скликання   28 січня 2021 року   о 15-00 год.  у приміщенні  дитячої музичної  школи за адресою: смт Донець, вулиця Центральна, 38.  З метою  запобігання поширенню коронавірусу  COVID-19 на території Донецької селищної ради, враховуючи вимоги постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 (зі змінами),  Закону України “Про захист населення від інфекційних хвороб”, Міністерства охорони здоров’я України, Регіональної Комісії з питань ТЕБ та НС Харківської області щодо забезпечення карантинних заходів, присутніми на пленарному засіданні ради особам  бути у засобах індивідуального захисту та на достатньої відстані один від одного що не менше 1.5 м один від одного. 

                                                На порядок денний винести питання:

 

1. Про розгляд депутатського звернення голови  фракції “РЕГІОНАЛЬНА ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «БЛОК КЕРНЕСА- УСПІШНИЙ ХАРКІВ» Миколи СЕРЕДИ.

2. Про розгляд депутатського звернення голови депутатської групи “Єднання заради майбутнього” Донецької селищної ради VІІІ скликання Андрія КУЛИКА.

3. Про звернення до Ізюмської районної ради щодо розподілу майна комунальних підприємств спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Ізюмського району Харківської області.

4. Різне :

- Про встановлення  розміру  допомоги на поховання деяких категорій  населення територіальної громади Донецької селищної ради

- Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» селищної ради

 

 

ДОНЕЦЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА                                          А. П. НАЗДРАЧОВ