Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я № 66 / 02-30 Від 10 березня 2021 року Про скликання позачергової ІХ сесії Донецької селищної ради VІІІ скликання

  • 575

УКРАЇНА

                             ДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

               

                                  ДОНЕЦЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА

 

                                                Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я    №      66 /  02-30   

                                                                                                                                                                                                                                                                 Від  10 березня 2021  року

 

Про  скликання    позачергової  ІХ  сесії   Донецької селищної ради  VІІІ  скликання

   

                        відповідно до ст. 46 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту Донецької селищної ради,  скликати     позачергову ІХ  сесію Донецької селищної ради    VІІІ  скликання   12 березня 2021 року   о 14-00 год.  у приміщенні  дитячої музичної  школи за адресою: смт Донець, вулиця Центральна, 38.  З метою  запобігання поширенню коронавірусу  COVID-19 на території Донецької селищної ради, враховуючи вимоги постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 (зі змінами),  Закону України “Про захист населення від інфекційних хвороб”, Міністерства охорони здоров’я України, Регіональної Комісії з питань ТЕБ та НС Харківської області щодо забезпечення карантинних заходів, присутніми на пленарному засіданні ради особам  бути у засобах індивідуального захисту та на достатньої відстані один від одного.

 

                                                На порядок денний винести питання:

 

1. Про визнання повноважень депутата Донецької селищної ради VІІІ скликання від Харківської обласної регіональної партійної організації політичної партії “Блок Світличної “Разом!”  - Пригодіч Тетяни Григорівни

2. Про призначення  на посаду директора Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Донецької селищної ради”

3. Про внесення змін  до рішення селищної ради  «Про селищний бюджет  на  2021 рік»,  та до Програм селищної ради.

4. Про затвердження Програми про надання фінансової допомоги дітям — сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення  18-річного віку, які проживають на території Донецької селищної ради

5. Про затвердження Положення про конкурс призначення на посаду керівника закладів середньої  загальної  та дошкільної освіти

6. Про надання згоди на передачу із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Ізюмського району Харківської області у комунальну власність територіальної громади Донецької селищної ради рухомого та нерухомого майна, що перебуваютьє у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міста Ізюмського району Харківської області — відділу  культури Балаклійської райдержадміністрації”.

7. Про надання згоди на передачу із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Ізюмського району Харківської області у комунальну власність територіальної громади Донецької селищної ради рухомого та нерухомого майна, що перебуваютьє у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міста Ізюмського району Харківської області — відділу освіти Балаклійської райдержадміністрації”.

8. Про надання згоди на передачу із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Ізюмського району Харківської області у комунальну власність територіальної громади Донецької селищної ради рухомого та нерухомого майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міста Ізюмського району Харківської області — Комунальному підприємстві  “Балаклійський водоканал”.

9. Щодо прийняття із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Ізюмського району Харківської області у комунальну власність територіальної громади Донецької селищної ради рухомого та нерухомого майна, та заборгованості, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міста Ізюмського району Харківської області — Комунальному підприємстві Балаклійської районної ради “Балаклійські теплові мережі”.

10. Про проєкт рішення “ Про оренду  майна комунальної власності територіальної громади Донецької селищної ради та Порядку передачі в оренду майна комунальної власності територіальної громади Донецької селищної ради”

11 .Про фінансовий звіт Комунальних підприємств Донецької селищної ради ( на виконання рішення № 200-VIІI від 26.01.2021 VIІI сесії VIІI скликання “Щодо звітування за 2020 рік”. )

12. Різне:        - розгляд  звернень громадян;

                        - розгляд листів, звернень закладів, установ, підприємств.

 

 

ДОНЕЦЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА                                          А. П. НАЗДРАЧОВ

 

Оприлюднено 11 березня 2021