Стартував двомісячник з благоустрою

  • 1427

Фото без опису

Шановні мешканці громади!

 

Щороку навесні починається наймасштабніше прибирання всієї країни. Тож, відповідно до Рішення Виконавчого комітету Донецької селищної ради №13 від 17.03.2021 року та в рамках Всеукраїнської акції «ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ» 22 березня стартував двомісячник з благоустрою території Донецької громади.

Проведення щорічної акції стало доброю традицією, що відображає активну життєву позицію і прагнення дбати про благоустрій та чистоту навколишнього середовища. Акція має на меті перш за все докорінно змінити ставлення населення до проблеми покращення довкілля та санітарного стану територій, на яких вони проживають. Силами підприємств та установ всіх форм власності планується здійснення заходів з ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ побутових та інших відходів, прибирання та приведення до належного санітарного стану прибудинкових територій, парків, скверів, придорожніх зелених зон, дитячих, спортивних майданчиків, вулиць, тротуарів, зупинок громадського транспорту, кладовищ та під’їзних доріг до них, упорядкування місць почесних поховань, а також заходів з озеленення, повалення сухих та аварійних дерев, обрізання гілок дерев тощо.

Окрім підприємств, запрошуємо всіх мешканців долучитися до благоустрою території громади. Подбаємо про чистоту навколо себе разом, не будемо сторонніми спостерігачами, адже підтримання чистоти та порядку – це запорука здоров’я і краси нашого рідного краю. Кожен повинен розуміти, що чистота громади залежить саме від нього.

 

Рішення Про проведення на території Донецької

територіальної громади двомісячника

з благоустрою території.

Документи 1 та 2