Відеозвіт круглий стіл з питань ЖКГ

  • 1171

 

 

З метою забезпечення конструктивного підходу до питань, повязаних з наданням послуг в сфері житлов-комунального обслуговування, в Донецькій селищній раді відбулась робоча нарада.

 Розпочав її Андрій Дьяченко з доповіді про планування реорганізації підприємств житлово-комунального господарства, розміщених в старостинських округах Донецької селищної територіальної громади, шляхом приєднання до Донецького ПЖКГ. Вказаний захід дозволить оптимізувати апарат управління для більш дієвої співпраці та цільового використання коштів, що сплачує населення. В старостинських округах будуть функціонувати відділи зі штатом, упорядкованим доцільною кількістю працівників.

Людмила Панченко на даному засіданні акцентувала увагу присутніх на  питанні щодо вивезення сміття з території Андріївського старостинського округу. Для вирішення існуючої проблеми нею було надано до розгляду аналітичну довідку по коригуванню тарифу з вивезення твердих побутових відходів.

В межах піднятого питання Андрій Дьяченко зазначив про перспективу застосування нового формату в сфері поводження з побутовими відходами в смт Андріївка, детальнішу інформацію про який буде надано згодом. Та окремо звернув увагу на необхідності виконання керівниками підприємств ЖКГ своїх обов’язків стосовно взаємодії з населенням.  

В ході засідання Тимофій Петченко окреслив порядок оформлення документів, та наголосив на  виваженості дій керівників підприємств ЖКГ під час здійснення ними своїх повноважень.

Резюмуючи,  Анатолій Наздрачов підкреслив, що в одній громаді має бути спільне житлово-комунальне господарство, оскільки всі ми маємо однакові проблеми і цілі.