ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПОЧАТОК ФОРМУВАННЯ ПРОЕКТУ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ

  • 527

Фото без опису

ОГОЛОШЕННЯ

ПРО ПОЧАТОК ФОРМУВАННЯ ПРОЕКТУ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ

Розпорядженням селищного голови  від 12.01.2021р. №03/02-30 утворено Робочу групу з розробки Стратегії розвитку Донецької територіальної громади до 2027 року, до якого увійшли представники влади, бізнесу, громадськості та молоді, що координуватиме взаємодію органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, суб’єктів господарювання та громадськості, а також подальшу діяльність робочих груп із розроблення зазначеного стратегічного документу.

За результатами першого засідання робочої групи, яке відбулося 22 січня 2021 року селищна рада розпочала формування проекту Стратегії.

Запрошуємо до активної і фахової роботи всіх бажаючих, хто має досвід у питаннях стратегічного планування та власне бачення соціально-економічного розвитку Донецької територіальної громади.

А також Робоча група проводить  опитування жителів громади та бізнесу для визначення основних проблем, які існують в громаді та перспектив розвитку громади на майбутнє. Думка жителів та підприємців для нас є важливою та обов’язково буде врахована при визначенні пріоритетних завдань та шляхів розвитку Донецької територіальної громади!

Анкети для мешканців та представників бізнесу Донецької ОТГ  приймаються  до 20 лютого 2021 року за посиланнями он-лайн

- анкета для мешканців: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdd2mHMlCe50xcCJVkzSrCCxlIE5_j3pTh5FpEWL0g-G2EGgQ/viewform

- анкета для підприємців:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScUMvSfdqmOZkmhWv2DB93DUx74YQ0wqjHt5RRomPICo1f19Q/viewform

або  у паперовому вигляді в приміщенні Донецької селищної ради за адресою: вул. Центральна, 40

Заздалегідь дякуємо за посвячений Вами для всієї громади час!

Ваші відповіді є вкрай важливими для зміцнення та розвитку

НАШОЇ ГРОМАДИ!