Голова Донецької селищної ради Анатолій Наздрачов взяв участь в Загальних зборах Асоціації

  • 1033

Розпочали роботу Загальні збори уповноважених представників органів місцевого самоврядування – членів Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області, перші у поточному скликанні.

Фото без опису  Фото без опису Фото без опису

1. Відкриття Загальних зборів, вступне слово.

Відкриваючи збори, голова Харківської обласної ради Артур Товмасян зазначив, що в усіх місцевих радах регіону, обраних на виборах у жовтні 2020 року, сформований депутатський корпус та утворені постійні комісії, а у громадах затверджений склад виконавчих комітетів. Він нагадав, що після виборів органи місцевого самоврядування працюють на новій територіальній основі – 56 громад та 7 районів.

2. Обрання президента Асоціації. 

Одноголосно обрали Товмасяна Артура Едмаровича. В своїй промові наголосив, що діяльність Асоціації впродовж минулих скликань місцевих рад на Харківщині довела її ефективність як колегіального органу, де органи місцевого самоврядування могли не тільки обговорити усі питання, що турбують громади, а й отримати консультативно-методичну допомогу. Важливою складовою діяльності Асоціації вважаю роботу з моніторингу та аналізу чинного законодавства у сфері місцевого самоврядування, а також підготовки відповідних пропозицій», - сказав Артур Товмасян.

Голова обласної ради запропонував присутнім колегам, представникам органів самоврядування регіону, постійно взаємодіяти в рамках Асоціації, користатися наявними в неї можливостями, вносити свої пропозиції щодо її діяльності.

3. Заслухали звіт ревізійної комісії про використання кошторису надходжень та видатків за 2020 рік. Звітував Степанець Анатолій Вікторович - голова Ревізійної комісії Асоціації, Вовчанський міський голова.

4. Відбулось обрання керівництва, затвердження Статуту та структури.

5. Опрацьовали питання обрання постійних та профільних комісій.

6. Виконавча дирекція Асоціації звітуватимуть про свою діяльність.

7. Встановили розмір та порядок сплати членських внесків

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису