Відділ освіти оголошує конкурс малюнків

  • 1252

Фото без опису

«Україна в моєму серці»: дітей запрошуємо взяти участь у конкурсі малюнку

З 1 по 22 червня 2021 року включно триватиме прийом робіт на конкурс дитячих малюнків, який проводиться до Дня незалежності України з метою формування у дітей і підлітків культурного розвитку, патріотичного виховання; виявлення та підтримки талановитої молоді.

До участі в конкурсі запрошуються діти та підлітки віком від 9 до 16 років трьох вікових груп:

- молодша група (9-12 років),

- середня група (13-14 років),

- старша група (15-16 років),

які проживають на території Донецької громади.

На конкурс приймаються художні роботи, які відображають тематику конкурсу «Україна в моєму серці»: зображення природи, архітектури, історичних місць, подій з історії, традицій України.

Техніка виконання – живописна або графічна на вибір учасника: олівці, фломастери, фарби, авторська техніка. Формат роботи - А3.

Роботи висилати у форматі фото з підтвердженням авторства (прізвище, ім’я дитини, вік (повних років на момент відправлення роботи), місце проживання) на сторінку «відділу освіти Донецької селищної ради» в мережі Facebook в коментарі під аналогічним оголошенням.

У кожній із груп будуть визначені переможці.Кожен учасник може подати одну конкурсну роботу, оригінал якої надаватиметься організаторам у разі перемоги.

До 24 серпня 2021 року будуть визначені та оголошені переможці у кожній віковій групі, яких нагородять дипломами та подарунками.

   

 З повагою, начальник відділу освіти Тетяна ШЕЛЕСТ