День села Пришиб

  • 1761

 Фото без опису

 Сонячного недільного дня, 20 червня, завітало свято у Пришибський старостинський округ.  У селі, як і у людей, є свій День народження, своя історія. Слід зазначити, що День народження села Пришиб співпадає зі святом Святої Трійці, тому першим виступив із промовою настоятель Свято-Троїцького храму отець Геннадій.

Фото без опису

  Відділ Культури, молоді та спорту Донецької селищної ради підготував насичену розважальну програму: дитячий футбол, батути, футбол ветеранів, катання на коні на великому стадіоні, аніматори для дітей.  Ввечері організатори влаштували  святковий концерт, де музичні вітання жителям села чергувалися з врученням подарунків.

Фото без опису

  З теплими словами до жителів Пришиба звернувся Донецький селищний голова Анатолій Наздрачов. Він привітав усіх присутніх зі святом  та підкреслив, що  наполеглива праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу. «Бажаю вам миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій. Ми разом з вами будемо прикладати максимум зусиль, щоб село розвивалося, оновлювалося і змінювалося на краще, зростав його економічний і культурний потенціал» - сказав Анатолій Наздрачов.

Фото без опису

  Ольга Єгорівна Устиченко - староста Пришибського старостинського округу Донецької селищної ради  висловила подяку людям, які небайдужі до проблем села Пришиб та беруть активну участь у його житті. Зокрема тим, хто допомагав під час підготовки свята, а саме Донецькій селищній раді, Відділу Культури молоді та спорту Донецької селищної ради, директору СТОВ «Данилевського -1» Олександру Яковенко, акціонеру ПРАТ «Колос-агро» Вадиму Степаненко, директору Пришибського НВК Олені Сосновій, приватному підприємцю    Людмилі Рукавіциній, приватному підприємцю Тетяні Самсоненко.

Фото без описуФото без опису

   В ході святкової програми вшанували жителів села, які в цьому році відзначають  такі ювілейні дати 18, 40, 65, 85  та 90 років. Також привітали  зразкові сім’ї, які   прожили  разом 50 років та обдарованих і талановитих дітей.

Фото без описуФото без опису

   Приємний настрій всім глядачам протягом кількох годин дарував виступ кавер-групи «Manhattan bridge», а видовищним завершенням свята було фаєр-шоу та драйвова дискотека.

 Залишається побажати громаді й надалі такої згуртованості, яку вони проявили під час святкування Дня села.

 

Фото без описуФото без опису