Щорічне звітування керівників закладів освіти

  • 548

         Наприкінці червня у закладах освіти Донецької територіальної громади відбулися щорічні звітування керівників.

        2020/2021 навчальний рік - ще один рік практичної реалізації основних завдань в умовах реформування освіти. І за цей час заклади освіти Донецької селищної територіальної громади намагались максимально забезпечити якісно новий рівень загальноосвітньої та профільної підготовки, всебічний розвиток кожної особистості як найвищої цінності суспільства. Основною темою нині і минулого навчального року для нас стала Нова українська школа. Відповідно до визначених пріоритетів упродовж 2020/2021 навчального року за активної підтримки та уваги Донецької селищної ради вживалися заходи для забезпечення функціонування галузі освіти, її подальшого розвитку, створення умов для рівного доступу мешканців громади до якісної освіти. Адміністрація закладів освіти та педагогічні колективи не залишаються наодинці зі своїми проблемами, а завжди мають розуміння і підтримку селищної влади, бо створення нового освітнього простору з урахуванням комфортних умов та впровадження інноваційних підходів у навчанні, є одним із найбільш важливих завдань втілення концепції нової української школи. На загальних зборах трудових колективів, на які були запрошені представники громадськості та батьки, керівники закладів освіти намагалися показати роботу колективів за всіма напрямами діяльності закладів освіти вказали на свої недоліки, назвали свої успіхи та перемоги, напрацювали низку нових завдань. Проблем перед освітянською галуззю стоїть набагато більше, ніж окреслено, тому закликаємо всіх до активної роботи і внесення слушних пропозицій.

          І все це ми зможемо зробити лише разом, в одній єдиній команді, удосконалюючи свою педагогічну майстерність, управлінську діяльність, починаючи від відділу освіти до керівника, вчителя і вихователя.

          Відповідно до ст.30 Закону України «Про освіту» щорічні звіти керівників  оприлюднені на офіційних веб-сайтах закладів освіти.

      Користуючись нагодою, дякую педагогічним працівникам за вирішення усіх проблем роботи закладів освіти та підготовку  до нового навчального року. Бажаємо міцного здоров’я, змістовного відпочинку, наснаги на добрі справи, благополуччя та родинного затишку!

З повагою, начальник відділу освіти Тетяна ШЕЛЕСТ

 

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису