Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я    №      159 /  02-30 Про внесення змін до розпорядження селищного голови № 157/02-30 від 01.07.2021 року «Про  скликання    чергової  ХVІІ  сесії   Донецької селищної ради  VІІІ  скликання»  

  • 777

Фото без описуФото без опису

              УКРАЇНА

          ДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

         ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

               

        ДОНЕЦЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА

 

                                                                     Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я    №      159 /  02-30

                                                                                                                                                                                                                                                                 від  07 липня 2021  року

 

Про внесення змін до розпорядження селищного голови № 157/02-30 від 01.07.2021 року

«Про  скликання    чергової  ХVІІ  сесії   Донецької селищної ради  VІІІ  скликання»  

 

            У зв'язку із проведенням 15 липня 2021 року  Асоціацією органів місцевого самоврядування наради  за участю голови обласної ради, Президента Асоціації Артура ТОВМАСЯНА та голови обласної державної адміністрації Айни ТИМЧУК  (вх. № 02-26/2551 від 07.07.2021 року), відповідно до ст. 46 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту Донецької селищної ради, внести зміни до розпорядження селищного голови № 157/02-30 від 01.07.2021 року «Про  скликання    чергової  ХVІІ  сесії   Донецької селищної ради  VІІІ  скликання», а саме:  

            перенести засідання   чергової ХVІІ  сесії Донецької селищної ради    VІІІ  скликання   на 16 липня 2021 року   о 11-00 год.  у приміщенні  дитячої музичної  школи за адресою: смт Донець, вулиця Центральна, 38.  З метою  запобігання поширенню коронавірусу  COVID-19 на території Донецької селищної ради, враховуючи вимоги постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 (зі змінами),  Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», Міністерства охорони здоров’я України, Регіональної Комісії з питань ТЕБ та НС Харківської області щодо забезпечення карантинних заходів, присутніми на пленарному засіданні ради особам  бути у засобах індивідуального захисту та на достатньої відстані один від одного.

 

                                                На порядок денний винести питання:

 

1.  Про  виконання селищного бюджету  за  шість місяців 2021 року

2.  Про внесення змін  до рішення селищної ради  «Про селищний бюджет  на  2021 рік»,  та до Програм селищної ради.

3. Про затвердження Статуту Донецької селищної ради Ізюмського району Харківської області

4. Про перейменування структурних відділів  Донецької селищної ради; затвердження Положень про структурні відділи  Донецької селищної ради Ізюмського району Харківської області у новій редакції.

5. Про перейменування  відділів та інших виконавчих органів ради,  що мають статус юридичної особи Ізюмського району Харківської області та затвердження їх Статутів/ Положень   у новій редакції.

6. Про зміну засновника, типу, назви, затвердження Статутів та штатного розпису закладів освіти   Донецької селищної ради Ізюмського району Харківської області

7. Про зміну засновника, типу, затвердження Статутів та штатного розпису закладів культури  Донецької селищної ради Ізюмського району Харківської області

8. Про затвердження бланків Донецької селищної ради Ізюмського району Харківської області у новій редакції

9. Про затвердження Структури, загальної чисельності апарату ради, штатного розпису  Донецької селищної ради Ізюмського району Харківської області та її виконавчих органів у новій редакції.

10. Про затвердження Положення про порядок списання майна, що знаходиться у комунальній
власності Донецької територіальної громади Ізюмського району Харківської області

11. Про надання згоди на прийняття із комунальної власності Балаклійської територіальної громади Харківської області в особі Балаклійської міської ради у комунальну власність Донецької територіальної громади Харківської області майна, яке знаходиться на балансі комунального некомерційного підприємства Балаклійської міської ради Харківської області «Балаклійська клінічна багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування»

12. Про надання згоди на прийняття із комунальної власності Балаклійської територіальної громади Харківської області в особі Балаклійської міської ради у комунальну власність Донецької територіальної громади Харківської області майна, яке знаходиться на балансі Комунального підприємства  «Балаклійський водоканал»

13. Про надання згоди на прийняття із комунальної власності Балаклійської територіальної громади Харківської області в особі Балаклійської міської ради у комунальну власність Донецької територіальної громади Харківської області майна, яке знаходиться на балансі Комунального підприємства Балаклійської районної ради «Балаклійські теплові мережі»

14.  Про затвердження Антикорупційної програми Донецької селищної ради  Ізюмського району Харківської області

15. Про коригування кошторисної документації з отриманням експертного звіту виконаного в 2020 році ТОВ «СОВПРОМПРОЕКТ» по проекту «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вулиці Весняна в смт. Донець Балаклійського району Харківської області» для актуалізації вартості будівництва

16. Про надання пільги багатодітним сім’ям селищної ради у вигляді зменшення батьківської плати за харчування дітей та надання пільги  малозабезпеченим сім'ям,  в  яких виховуються  діти, у вигляді звільнення від батьківської плати за харчування дітей у дошкільних навчальних закладах селищної ради

17. Розгляд питань землевідведення, землекористування та інших питань, що стосуються земельного фонду на території селищної ради.

18. Різне:        - розгляд  звернень громадян;

                        - розгляд листів, звернень закладів, установ, підприємств.

 

Донецький селищний голова   (оригінал підписано)    Анатолій НАЗДРАЧОВ