Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я № 160/04-03 Від 07 липня 2021 року Про скликання VІІІ засідання виконавчого комітету Донецької селищної ради VІII скликання 13 липня 2021 року

  • 449

 

Фото без опису

Фото без опису      

УКРАЇНА

ДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

               

ДОНЕЦЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я    № 160/04-03

                                                                                                                                                                              Від 07 липня 2021  року

 


Про скликання VІІІ засідання виконавчого комітету
Донецької селищної ради
VІII скликання 13 липня 2021 року

 

            Відповідно до ст. 53 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та п. 1.3.3 розділу 1 Регламенту виконавчого комітету Донецької селищної ради:

 

  1. Скликати VІII  засідання виконавчого комітету Донецької селищної ради VІIІ скликання  13 липня 2021 року о 13-00 год. у приміщенні Донецької селищної ради за адресою: смт Донець, вулиця Центральна, 40.
     

                                                На порядок денний винести питання:

 

  1. Про заходи щодо протипожежної безпеки на території Донецької селищної ради .
  2. Про призначення відповідальної особи за ведення дітей дошкільного, шкільного віку та учнів.
  3. Про затвердження складу комісії з огляду готовності закладів освіти, що перебувають у комунальній власності Донецької селищної ради до 2021/2022 навчального року.
  4. Про виплату допомоги застрахованим особам на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 за рахунок коштів місцевих бюджетів.
  5. Про утворення комісії для формування пропозицій стосовно потреби щодо спрямування субвенції з державного бюджету місцевому бюджету Донецької     селищної ради на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та   приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до        сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа у 2021 році. 
  6. Про затвердження протоколу №1 від 13.07.2021 року комісії для формування пропозицій стосовно потреби щодо спрямування субвенції з державного бюджету місцевому бюджету Донецької селищної ради на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа у 2021 році.
  7. Про виключення квартири з числа службових.
  8. Про виділення житлового будинку дитині сироті.
  9. Про виплату матеріальної допомоги на лікування у зв’язку із хворобою.
  10. Про надання дозволу батькам дітей, на перебування в тому числі у вихідні та святкові дні, крім канікул, але не частіше ніж один раз на два тижні до КЗ «Балаклійська спеціальна школа» ХОР на новий 2021-2022навчальний рік.

З метою  запобігання поширенню коронавірусу  COVID-19 на території Донецької селищної ради, враховуючи вимоги постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 (зі змінами),  Закону України “Про захист населення від інфекційних хвороб”, лист Міністерства охорони здоров’я України, Регіональної Комісії з питань ТЕБ та НС Харківської області, засідання виконавчого комітету буде  проводитися закрито; членам виконавчого комітету  бути у засобах індивідуального захисту.

 

 

ДОНЕЦЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ                               Анатолій НАЗДРАЧОВ