Робочий візит заступника голови Харківської обласної ради Малиша Андрія Володимировича

  • 1187

Фото без опису     21 липня в рамках робочого візиту Донецьку селищну територіальну громаду відвідав заступник голови Харківської обласної ради Малиш Андрій Володимирович, зустріч відбулась в приміщенні селищної ради.

   Анатолій Наздрачов окреслив важливі питання, зокрема щодо виділення території під сміттєзвалище. Начальник відділу житлово – комунального господарства, транспортного сполучення та благоустрою Андрій Дьяченко доповів про діяльність підприємств галузі ЖКГ, перспективи їх розвитку та поточний стан. Фото без опису

    Під час робочого візиту Андрій Малиш відвідав полігон твердих побутових відходів підприємства ЖКГ «Донецьке». Андрій Дьяченко зауважив, що цей полігон вже не справляється з навантаженням, тому його розширення для нас зараз дуже важливе.  

     Також під час робочої поїздки заступник голови Харківської обласної ради ознайомився з ходом реконструкції терапевтичного відділення у селищі Донець. Пацієнтами є жителі усієї громади, але медустанова капітально не ремонтувалася вже майже п’ятдесят років. Роботи ведуться в рамках «Надзвичайної кредитної програми для відновлення України».

Фото без опису

 Відвідали «Культурно-спортивний парк» в с. Шебелинка, де очікується встановлення спортивних тренажерів та дитячих комплексів.

  По завершенню візиту Малиш Андрій Володимирович здійснив прийом громадян. 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису