Над Донецькою територіальною громадою замайорів Олімпійський Прапор

  • 1102

23 липня в японському місті Токіо офіційно стартують ХХХІІ літні Олімпійські ігри. З цієї нагоди, в смт Донець біля фізкультурно-оздоровчого комплексу "Газовик" урочисто піднято олімпійський стяг, як символ безмежної підтримки наших спортсменів-олімпійців.

Захід пройшов в рамках Олімпійського марафону "Олімпійський прапор єднає нас" ініційований Національним Олімпійським комітетом в знак підтримки олімпійської збірної команди України у якому взяли участь заступник Донецького селищного голови Наталія Шинкаренко, голова первинної профспілкової організації ГПУ "Шебелинкагазвидобування" Сергій Домненко, працівники Донецької селищної ради, юні вихованці ФОК "Газовик" та Будинку культури ГПУ "Шебелинкагазвидобування".

Звертаючись до учасників заходу Наталія Шинкаренко, заступник Донецького селищного голови привітала всіх з непересічною подією у спортивному світі, початком Олімпійських ігор, побажала успіхів і золотих медалей нашим олімпійцям, а також юним спортсменам Донецької громади у найближчому майбутньому потрапити на Олімпіаду і досягти найвищих спортивних вершин.

Під гімн України юні спортсмени здійняли Державний та Олімпійський Прапор України, які протягом 17 днів майорітимуть над Донецькою територіальною громадою.