Відділом соціально-економічного розвитку та інвестицій продовжується робота по залученню позабюджетних коштів в громаду.

  • 1200

Фото без опису

Відділом соціально-економічного розвитку та інвестицій продовжується робота по залученню позабюджетних коштів в громаду.

Так, вже підписано Угоди про співробітництво між АТ «Украгазвидобування» та Донецькою селищною радою у розвитку нафтогазового комплексу та соціальної інфраструктури та отримано фінансування на реалізацію трьох проєктів сталого розвитку Донецької громади:

  • «ЗДОРОВА РОДИНА – СИЛЬНА УКРАЇНА» - проєктом передбачається придбання та встановлення спортивного комплексу, вуличних тренажерів та дитячого майданчика в Шебелинському старостинському окрузі (с. Шебелинка);
  • «БУТИ ЗДОРОВИМ – СУЧАСНО!» - проєктом передбачається облаштування сучасного майданчика для занять спортом (встановлення спортивного комплексу WorkOut та вуличних тренажерів) в П’ятигірському старостинському окрузі (с-ще П’ятигірське);
  • «ВІД ПОЧАТКІВЦЯ ДО ОЛІМПІЙЦЯ» – проєктом передбачається поліпшення матеріальної бази відділення веслування на байдарках і каное в смт. Донець шляхом придбання човна «Дракон» з комплектом весел та байдарок (3 шт.).

Група «НАФТОГАЗ» підтримує громади, створюючи умови для сталого розвитку регіонів, де веде видобування вуглеводнів. На території Донецької селищної територіальної громади видобування здійснюється на території адміністративного центру громади, П’ятигірського та Шебелинського старостинських округів.

Попереду реалізація даних проєктів!