Про роботу відділу ЖКГ, транспортного сполучення та благоустрою Донецької селищної ради

  • 1258

Фото без опису

За попередній тиждень відділом житлово-комунального господарства, транспортного сполучення та благоустрою Донецької селищної ради було оголошено тендерні закупівлі на Поточний ремонт дорожнього покриття від вул. Центральна б. 7 до перехрестя С.П. Факел смт. Донець Ізюмського району Харківської області та на «Виготовлення проектно-кошторисної документації, проведення поточного та капітального ремонту об’єктів: «Реконструкція полігону побутових відходів с. Курган, що розташований на території Донецької селищної ради Ізюмського району Харківської області».

Завершується капітальний ремонт покрівлі багатоповерхового житлового будинку по вул. Спортивна, буд. 11, який планується завершити до 25.08.2021 року.

Згідно Рішення ХVII сесії VIII скликання Донецької селищної ради від 16.07.2021 року № 557-VIIІ «Про внесення змін до рішення селищної ради від 24.12.2020 року № 69  - VIIІ «Про селищний бюджет на 2021 рік» було виділено кошти з місцевого бюджету у сумі 4 628 000,00 грн для придбання трактора КИЙ - 14102 у кількості 2 одиниці, навантажувача TUR  - 2 одиниці, причіпа 2ПТС-4,5 – 2 одиниці для забезпечення потреб благоустрою смт. Андріївка та  Пришибського старостинського округу та підйомника автомобільного гідравлічного для ПЖКГ «Донецьке». Наразі по даних транспортних засобах оголошені тендерні закупівлі.

Відділом проводиться робота щодо підготовки облаштування  дитячого майданчика по вул. Центральна 40–а в смт. Донець. Наразі готується проект даного майданчика з травмобезпечним гумовим покриттям, який буде включати в себе сучасний ігровий та спортивно-ігровий комплекси, гойдалки, балансири, качалки та буде цікавий для дітей різного віку.

 Розроблено та винесено на розгляд сесії Умови проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з поводження з побутовими відходами на території П’ятигірського старостинського округу Донецької селищної ради. Найближчим часом буде оголошено конкурс на виконавця даних послуг.

Визначено та затверджено місця дислокації для улаштування контейнерних майданчиків для роздільного збору ТПВ в смт. Андріївка та смт. Донець, які невдовзі почнуть будувати.