ОГОЛОШЕННЯ ПРО ЗБІР ІДЕЙ ПРОЕКТІВ до Стратегії розвитку Донецької селищної територіальної громади на період до 2027 року

  • 1002

Фото без опису

Важливим етапом розробки Стратегії є  пропозиції з боку представників громади (юридичних та фізичних осіб) щодо ідей проектів, які дозволять сформувати операційну частину Стратегії. Ідеї проектів буде відібрано, проаналізовано та пріоритезовано робочою групою з розробки Стратегії . За результатами цієї роботи будуть визначені джерела фінансування найважливіших для громади проектів.

Враховуючи низьку активність у процесі збору ідей проектів до Стратегії розвитку Донецької селищної територіальної громади  продовжується  термін прийому проектних ідей до 10 вересня 2021 року.

Запрошуємо усіх зацікавлених  у розвитку Донецької громади, представників місцевого самоврядування, місцевих органів державної влади, громадські організації, установи та організації усіх форм власності, жителів громади запропонувати ідею(-ї) проекту(-ів), які дозволять реалізувати завдання Стратегії.

Ідеї проектів обов’язково повинні відповідати таким критеріям:

1. Проектні ідеї повинні бути спрямовані на досягнення суспільної вигоди. Отримувачем вигод від реалізації проєкту не може бути окрема фізична або юридична  особа.

2. Термін реалізації проєкту –не більше 3 років в період 2022 – 2024 рр.

3. Існує людська та технічна спроможність для реалізації проєкту.

4. Проєктна ідея стосується одного завдання із Стратегії розвитку Донецької територіальної громади. (Ознайомтеся з переліком завдань Стратегії у додатку 1 завантажити тут ).

5. Проєктна ідея має бути представлена у формі, що додається (додаток 2 завантажити тут).

6. Збір проєктних ідей триває до 10.09.2021 р. включно.

Заповнені форми надсилайте на e-mail: economy_donets@ukr.net з поміткою «До Стратегії». Якщо у Вас виникли питання, звертайтеся, будь ласка, до Меланко Олени Віталіївни – начальника відділу соціально-економічного розвитку та інвестицій Донецької селищної ради, тел. 095 793 94 67.

Дивіться приклад заповненої форми проєктної ідеї в додатку 3 завантажити тут.