Лекція про важливість вакцинації від COVID-19

  • 618

 

Фото без опису  Фото без опису  

Сьогодні, 28 вересня в Будинку Культури ГПУ «Шебелинкагазвидобування» пройшла лекція присвячена важливості вакцинації від COVID-19.

Голова Донецької селищної ради Анатолій Наздрачов наголосив на необхідності вакцинації, звернувши увагу на те, що навіть в разі зараження  вакциновані переносять хворобу значно легше.

Під час лекції перед присутніми виступили також директор КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Донецької селищної ради» Микола Середа, медичний директор Марина Зоря та сімейний лікар Дар`я Архипченко.Фото без опису Фахівці акцентували увагу на тому, що вакцинація на сьогодні є єдиним дієвим інструментом у боротьбі з коронавірусною інфекцією, а в поєднанні з профілактичними заходами,  відіграє важливу роль у стриманні пандемії. Перелічивши вакцини, які наразі застосовують в Україні, медики в доступній формі розповіли про особливості кожної з них.  Всі присутні мали змогу задати найактуальніші питання, які турбують кожного та отримали змістовні відповіді на них.

Нагадуємо, що враховуючи несприятливу ситуацію сьогодні, кожен повинен свідомо поставитись не лише до носіння захисних масок, дотримання соціальної дистанції та гігієни рук, а й до вакцинації.

Тож наполегливо закликаємо кожного вакцинуватись від COVID-19, а також розповісти близьким та рідним про важливість цього заходу.

Фото без опису