Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я № 246 / 02-30 від 01 жовтня 2021 року «Про скликання позачергової ХХ сесії Донецької селищної ради VІІІ скликання» Оприлюднено 01.10.2021 року о 11.10 год

  • 381

 УКРАЇНА

     ДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

        ІЗЮМСЬКОГО РАЙОНУ  ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

                

     ДОНЕЦЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА

 

                                              Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я    №      246 /  02-30     

                                                                                                                                                                                              від  01 жовтня 2021  року

 

Про  скликання    позачергової  ХХ  сесії   Донецької селищної ради  VІІІ  скликання  

Відповідно до пункту 3 постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 « Про встановлення  карантину та запровадження  обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби  COVID – 19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 ( зі змінами) додатково до обмежень, передбаченої пунктом  3 цієї постанови, рішеннями регіональної комісії з питань техногенно- екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської області ( протокол № 23 від 23 вересня 2021 року ),    Донецькою місцевою комісією  з питань  техногенно- екологічної  безпеки і надзвичайних ситуацій  (протокол № 6 від 22.09.2021 року) встановлено  на території Донецької селищної ради   «жовтий»  рівень епідемічної небезпеки.            Відповідно до ст. 46 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні»,  відповідно до п. 6 ст 25 Регламенту Донецької селищної ради, затвердженого рішенням № 27-VІІІ від 21.12.2020 року ІІ сесії VІІІ скликання,  скликати  позачергову ХХ  сесію Донецької селищної ради    VІІІ  скликання   05 жовтня 2021 року   о 12-00 год.    

            Засідання позачергової ХХ  сесії  провести у  режимі online за допомогою програми «конференції  ZOOM«;  присутнім на пленарному засіданні ради  у приміщенні  Донецької селищної ради  за адресою: смт Донець, вулиця Центральна, 40,  особам  бути у засобах індивідуального захисту та на достатньої відстані один від одного

 

                                               На порядок денний винести питання:

 

1. Про затвердження експертного звіту (позитивний) щодо розгляду кошторисної частини проектної документації за робочим проектом «Капітальний ремонт одноповерхового нежитлового приміщення у житловому багатоповерховому будинку №67 по вул. Весняна смт Донець».

 

2. Про затвердження експертного звіту (позитивний) щодо розгляду кошторисної частини проектної документації за робочим проектом «Будівництво дитячого майданчика по вул. Центральна, 40-а, смт Донець Ізюмського району Харківської області».

 

Донецький селищний голова                               Анатолій НАЗДРАЧОВ