Четверте засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Донецької територіальної громади до 2027 року

  • 607

Фото без опису  Фото без опису

 

29 жовтня 2021 року відбулось підсумкове четверте засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Донецької територіальної громади до 2027 року.

За період липень-вересень 2021 року надійшло від мешканців громади 45 проєктних ідей, що стосувалися розвитку житлово-комунального господарства, освіти, культури, медицини, спорту, транспорту, туристичного іміджу, адміністративних та соціальних послуг. Попередньо спеціалістами відділу соціально-економічного розвитку та інвестицій проєктні ідеї опрацьовано та сформовано проєкти Технічних завдань до Плану заходів на 2022 – 2024 роки з реалізації Стратегії.

Учасники робочої групи обговорили всі проєктні картки та внесли відповідні зауваження та правки. За результатами спільної роботи було прийнято рішення - відділу соціально-економічного розвитку та інвестицій підготувати остаточний варіант Стратегії розвитку Донецької територіальної громади та Плану заходів з реалізації Стратегії, розмістити документи на сайті громади для публічного обговорення, а також направити на ХОДА для надання висновку про відповідність Стратегії громади та Стратегії Харківської області.  Після цих етапів та відповідних коректив винести Стратегію на розгляд сесії Донецької селищної ради, яка відбудеться у грудні 2021 року.

Процес діяльності робочої групи супроводжувався за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та експерта з розробки Стратегії розвитку Програми «U-LEAD з Європою» Володимира Родченко.