Запрошуємо до громадського обговорення проєкту Стратегії розвитку Донецької громади та Плану заходів її реалізації

  • 627

Фото без опису

Шановні мешканці громади!

 

З 29 листопада 2021 року до 17 грудня 2021 року включно проводяться громадські обговорення проєкту Стратегії розвитку Донецької територіальної громади на період до 2027 року та Плану заходів із її реалізації.

 

Стратегія була підготовлена в результаті робіт, проведених місцевими органами самоврядування громади та експертами програми «ULEAD з Європою» у тісній співпраці із суспільними та приватними партнерами.

 

Стратегія розвитку – це не лише документ, який визначає основні напрями діяльності органів місцевого самоврядування (тобто такий собі "внутрішній" документ місцевої влади), а план розвитку всієї місцевої спільноти. Це означає, що треба обов’язково досягти консенсусу навколо положень стратегії, а також узгодити ступінь і принципи залучення широкого кола зацікавлених сторін до її реалізації.

З метою урахування думки громадськості просимо всіх мешканців ознайомитись з документом та приєднатися до обговорення, надання зауважень і пропозицій проєкту Стратегії розвитку Донецької територіальної громади на період до 2027 року, який доступний на офіційному веб-сайті громади та в адмінбудівлі Донецької селищної ради за адресою:  смт. Донець, вул. Центральна, 40 (відділ соціально-економічного розвитку та інвестицій). Зауваження та пропозиції просимо надавати до 17 грудня 2021 року включно на електрону адресу: donetsotg@ukr.net або за адресою: смт. Донець, вул. Центральна, 40 (приймальна).

 

У подальшому робочою групою усі зібрані матеріали будуть опрацьовані, узагальнені в єдиний документ та передані на розгляд сесії селищної ради для затвердження.

 

Проєкт документу та формуляр пропозицій і зауважень до проєкту додаються: