Стерилізація безпритульних тварин - один зі способів контролю чисельності популяції

  • 1009

     В рамках реалізації Програми  поводження з безпритульними тваринами на території Донецької селищної територіальної громади на 2021-2023 роки  за рахунок коштів, виділених з місцевого бюджету ради, 20-21 листопада було здійснено відлов, стерилізацію, вакцинацію від сказу та чіпування безпритульних тварин зі всієї території громади.

   Загалом фахівцями ТОВ «Ветеринарна клініка СОС» було проведено 42  оперативних втручання із стерилізації та здійснено післяопераційний догляд 26  собак та 16 кішок; 24 листопада всіх тварин повернуто в ареал перебування.

     Окремо висловлюємо вдячність людям із великим серцем – волонтерам, які не просто словами, а  своєю чуйністю, завзяттям та безкорисливою працею надихають на дії.

«Тварини перевіряють нас на здатність бути людьми» - це слова неймовірної жінки, яка щиро та невтомно опікується тваринами-безхатьками в нашій громаді. Тож, закликаємо всіх бути відповідальними по відношенню до власних вихованців, та не залишати напризволяще тих, хто не може про себе самостійно подбати.

    Будьмо ЛЮДЬМИ!