Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я № 316 /02-30 Від 01грудня 2021 року Про скликання ХV позачергового засідання виконавчого комітету Донецької селищної ради VІII скликання 03 грудня 2021 року

  • 433

Фото без опису

Фото без опису

УКРАЇНА

      ДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

               

      ДОНЕЦЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА

 

      Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я    № 316  /02-30

                                                                                                                                                                  Від 01грудня  2021  року


Про скликання ХV позачергового засідання виконавчого комітету
Донецької селищної ради
II скликання 03 грудня 2021 року

 

            Відповідно до ст. 53 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та п. 1.3.3 розділу 1 Регламенту виконавчого комітету Донецької селищної ради:

  1. Скликати ХV позачергове засідання виконавчого комітету Донецької селищної ради VІIІ скликання 03 грудня 2021 року о 14-00 год. у приміщенні Донецької селищної ради за адресою: смт Донець, вулиця Центральна, 40.
                                                   На порядок денний винести питання:
  2. Про схвалення  Проекту бюджету  Донецької селищної ради на 2022 рік.
  3. Про утворення міждисциплінарної команди з питань організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.
  4. Про внесення змін  до Адміністративної комісії Донецької селищної ради.
  5. Про результати конкурсу експертів-оцінювачів на право проведення оцінювання обєктів, що підлягають передачі в оренду, а саме, частин приміщення на другому поверсі нежитлової 2-поверхової будівлі адміністратовно-побутових приміщень площами 59,1 м2, 55,4 м2, 24,2 м2, 79,5 м2, що знаходяться за адресою:64252, Україна, Харківська область, Ізюмський район, с. П’ятигірське, вул. Шкільна, б.3, Літ. «А-2»
  6. Про виплату одноразової матеріальної допомоги постраждалим громадянам внаслідок виникнення надзвичайної ситуації ( пожежі).
  7. Про затвердження додаткового списку  багатодітних сімей на видачу новорічних подарунків.

З метою  запобігання поширенню коронавірусу  COVID-19 на території Донецької селищної ради, враховуючи вимоги постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 (зі змінами),  Закону України “Про захист населення від інфекційних хвороб”, лист Міністерства охорони здоров’я України, Регіональної Комісії з питань ТЕБ та НС Харківської області, засідання виконавчого комітету буде  проводитися закрито; членам виконавчого комітету  бути у засобах індивідуального захисту.

 

 

 

ДОНЕЦЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ                                                          Анатолій НАЗДРАЧОВ