Діалог з молоддю громади

  • 985

Фото без опису

 

Напередодні Дня місцевого самоврядування за участі голови Донецької селищної ради відбулись декілька важливих та цікавих заходів.

Так,  2 грудня у приміщенні селищної ради пройшла зустріч селищного голови Анатолія Наздрачова з активними старшокласниками навчальних закладів нашої громади.   

У форматі дружньої та невимушеної бесіди учні поставили актуальні для них питання, озвучили проблеми та запропонували цікаві й креативні ідеї.

В свою чергу  Анатолій Наздрачов, відповівши на питання молоді, закликав їх до ініціативності та  взаємодії, акцентуючи увагу на тому, що саме підростаюче покоління є тією рушійною силою, яка має власний погляд на сьогодення та енергію на втілення найбільш сміливих задумів.

Також до розмови долучились працівники селищної ради, які змістовно розповіли про такі інструменти взаємодії між громадою та органами влади, як Молодіжна рада та Бюджет участі.

3 грудня селищний голова взяв участь в заході «100 питань дорослому», який відбувся в Донецькому ліцеї № 1, де за 30 хвилин відповів на різноманітні питання школярів.

Крім того, діти виявили зацікавленість до проєкту «Бюджет участі Донецької громади», тому фахівці відділу соціально-економічного розвитку та інвестицій презентували вищевказаний проєкт та детально розповіли про особливості його втілення.  

Розраховуємо на те, що зустрічі в подібному форматі стануть сталою традицією для нашої громади.  

Фото без опису   Фото без опису  

Фото без опису Фото без опису