Шановні бджолярі!

  • 273

  

Шановні бджолярі!

   Донецька селищна рада та Всеукраїнська асоціація громад (ВАГ) запрошує Вас долучитися до онлайн-наради з Міністерством аграрної політики та продовольства України щодо заходів з профілактики отруєння бджіл, яка відбудеться 17 лютого 2022 року з 14:00 до 16:30 в приміщенні Донецької селищної ради за адресою: смт Донець, вул. Центральна, 40, також ви можете долучитися до наради  за допомогою ZOOM-зв’язку за посиланням: https://youtu.be/SL5bZY1pocY.

    Попередження отруєння бджіл є спільним завданням влади, бджолярів та сільгоспвиробників. Лише злагоджена взаємодія та ефективна комунікація всіх учасників процесу дозволить налагодити в громаді гармонійний розвиток бджільництва та інших галузей сільгоспвиробництва. На нараді йтиметься про відповідальність органів місцевого самоврядування, сільгоспвиробників та бджолярів щодо дотримання законодавства про застосування засобів захисту рослин; необхідність завчасного повідомлення про заплановане застосування засобів захисту рослин; про основні причини отруєння бджіл; заходи щодо профілактики та механізми установлення факту отруєння бджіл.

   Для безпосередньої участі у нараді в приміщенні громади необхідна обов’язкова реєстрація учасників (бджолярів та фермерів) за посиланням:

 https://farmers.org.ua/form-request/ до 12:00 16 лютого 2022 року.