З'явився новий дашборд "Державна підтримка"

  • 4242

Фото без опису

Інформуємо, що на сайті Міністерства аграрної політики та продовольства України з’явився новий дашборд «Державна підтримка», що інформує про всі фінансові виплати та можливості, які стосуються державної допомоги.

Тепер будь-хто може детально ознайомитися з усіма напрямами держпідтримки і до кінцевого бенефіціара побачити, хто цю фінансову допомогу отримав. Інформація публічна і охоплює три останні роки.  Її можна фільтрувати за програмами, за регіонами. Крім того, дані про кількість отримувачів – юридичних осіб. Є інформація і в картографічному вигляді. А сортування інформації дозволяє у динаміці бачити лідерів або ж тих, хто відстає в одержанні держпідтримки.

Дашборд «Державна підтримка» знаходиться на сайті: https://minagro.gov.ua/ua Міністерства аграрної політики та продовольства України у розділі (підтримка – звіт щодо отримувачів державної підтримки в галузі АПК) або за прямим посиланням: https://minagro.gov.ua/ua/pidtrimka/zvit-shchodo-otrimuvachiv-derzhavnoyi-pidtrim

 

Звіт щодо отримувачів державної підтримки в галузі АПК| Міністерство аграрної політики та продовольства України (minagro.gov.ua)

Фото без опису