Шановні споживачі! Затверджено Типовий індивідуальний договір  про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення

  • 1065

Шановні споживачі!

Постановою  Кабінету  Міністрів  України  від  5 липня 2019 року  №  690       

(в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 2 лютого 2022 р. № 85) затверджено Типовий індивідуальний договір  про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення. До типового індивідуального договору про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення додається  заява-приєднання  до індивідуального договору про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

 

Повідомлення  про публічну пропозицію (оферту) КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ДОНЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ            «П,ЯТИГІРСЬКЕ» про укладення Публічного договору про утримання та обслуговування внутрішньобудинкових систем  холодного водопостачання та водовідведення

Відповідно до ст. ст. 11, 633, 634 Цивільного кодексу України, Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» від 14.05.2015 року № 417-VIII, на виконання Розпорядження Донецької селищної ради Ізюмського району Харківської області від 01.04.2022 року 61/1/02-08  «Про передачу майна з балансу                             КП «Балаклійський водоконал» на баланс КП ДРС «П,ятигірське» та застосування тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення для усіх категорій споживачів КП ДРС «П,ятигірське»»

 Комунальне підприємство Донецької селищної ради «П,ятигірське» публікує цю публічну пропозицію (оферту) про укладення Публічного договору про утримання та обслуговування внутрішньобудинкових систем холодного водопостачання та водовідведення.

Договір вважається укладеним через 30 днів з моменту розміщення тексту зазначеного договору на офіційному веб-сайті  Донецької територіальної громади Ізюмського району (https://donetska-gromada.gov.ua). 

Фактом приєднання Споживача до умов Договору (акцептування договору), є вчинення Споживачем будь-яких дій, які свідчать про його бажання укласти Договір, зокрема шляхом оплати рахунка, отриманого від Виконавця послуги, або фактичного отримання послуг. 

 

 

ПРИЄДНАННЯ ДО УМОВ ЗАЗНАЧЕНОГО ДОГОВОРУ БУДЕ БЕЗУМОВНОЮ ГАРАНТІЄЮ НАДАННЯ ПОСЛУГ НАЛЕЖНОЇ ЯКОСТІ ТА В ОБСЯГАХ ПЕРЕДБАЧЕНИХ ДІЮЧИМ ЗАКОНОДАВСТВОМ УКРАЇНИ УСІМ ІНДИВІДУАЛЬНИМ СПОЖИВАЧАМ.

 

ТИПОВИЙ ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ДОГОВІР про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення

ЗАВАНТАЖИТИ ТУТ

Фото без опису