Координаційна нарада в рамках Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства"

  • 251

Фото без опису

В рамках проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» 1 грудня 2022 року відбулась координаційна нарада під головуванням заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Наталії Шинкаренко.

У заході взяли участь представники служби в справах дітей, центру надання соціальних послуг, КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги», старости.

Метою наради було вирішення проблемних питань щодо реалізації Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству», привернення уваги громадськості до актуального для суспільства питання стосовно подолання домашнього насильства, покращення та взаємодії із суб’єктами, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, формування свідомості всіх верств населення щодо нетерпимого ставлення до насильства.

Таким чином, акція „16 днів проти насильства” – це заклик до активних дій і нульової толерантності до насильства, яке немає виправдань при будь-яких обставинах.

Пам’ятайте, що кожен, хто зіткнувся з проявами насильства має право на допомогу. Для екстрених звернень цілодобово працює Національна «гаряча лінія» з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та гендерної дискримінації, до якої можна зателефонувати за номером: 0800 500 335 або 116 123 (короткий номер з мобільного).

Фото без опису