Пункти незламності, пункти обігріву та кімнати для тимчасового перебування ВПО, які розгорнуті на території громади

  • 131

Фото без опису

До уваги всіх мешканців громади та внутрішньо переміщених осіб!

         Масовані ракетні обстріли енергетичної системи України призвели до серйозних проблем та перебоїв із електропостачанням в усіх містах. У зв’язку з цим на державному рівні було прийнято рішення розгорнути так звані Пункти незламності. На території Донецької селищної територіальної громади створено 5 таких пунктів, які будуть працювати цілодобово у випадку довготривалої відсутності електроенергії. Наголошуємо, що пункти починають працювати після 12 годин відключення світла! В них є світло, тепло, питна вода, гарячий чай, кава, можливість зарядити гаджети та зігрітися.

         Пункти незламності, які на даний момент розгорнуто в населених пунктах громади:

  • Донецький ліцей № 2;
  • Андріївський ліцей № 1;
  • П’ятигірський заклад дошкільної освіти;
  • Пришибський будинок культури;
  • Шебелинський будинок культури.

         Окрім пунктів незламності створено також пункти обігріву, які розташовані в приміщеннях адміністративних будівель – в Донецькій селищній раді та офісах старост. Пункти обігріву працюватимуть з 08:00 до 17:00 годин, в них можна підзарядити гаджети та зігрітися у випадку відсутності світла протягом тривалого часу.

         Для внутрішньо переміщених осіб, які тільки-но перемістились до нашої громади з окупованих або деокупованих населених пунктів підготували кімнати для тимчасового перебування. В них є ліжка, теплі ковдри, спальні мішки, світло, тепло, питна вода, продукти харчування, медикаменти першої необхідності, засоби особистої гігієни, можливість зарядити телефони.

         Поділіться інформацією про розташування пунктів незламності з людьми похилого віку та всіма, хто не має доступу до мережі Інтернет.

         Для облаштування Пунктів незламності та пунктів тимчасового перебування ВПО використано гуманітарну допомогу, надану за програмою     «U-lead з Європою» та Unicef.

Фото без опису

Фото без опису

         Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису