В рамках національної кампанії «Гвардія Наступу» триває набір до об'єднаної штурмової бригади НПУ «Лють».

  • 156

Фото без опису

         В рамках національної кампанії «Гвардія Наступу» триває набір до об'єднаної штурмової бригади НПУ «Лють».

         20 лютого інспектор з кадрового забезпечення відділу поліції № 1 Ізюмського РУП ГУНП в Харківській області Інна Тарасенко провела зустріч з населенням Донецької селищної територіальної громади. Присутнім роз’яснили умови та правила проходження служби у спецпідрозділі. Розповіли про структуру, завдання, фінансове забезпечення штурмової бригади. Нагадали де і як можна подати анкети.

         Мешканцям громади роздали інформаційні листи та роз'яснили порядок проходження реєстрації та відбору до Об'єднаної штурмової бригади НПУ «Лють».

Щоб заповнити анкету кандидата на посаду інспектора перейдіть за посиланням

Конкурс № 6331 на посаду Інспектор підрозділу (полк, батальйон, рота) патрульної служби поліції особливого призначення (для укомплектування міжрегіонального територіального органу Національної поліції – Департаменту поліції особливого призначення Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України «Лють») у ГУНП в Харківській області (np.gov.ua)

 

Щоб заповнити анкету кандидата на посаду поліцейського перейдіть за посиланням

Конкурс № 6332 на посаду Поліцейський підрозділу (полк, батальйон, рота) патрульної служби поліції особливого призначення (для укомплектування міжрегіонального територіального органу Національної поліції – Департаменту поліції особливого призначення Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України «Лють») у ГУНП в Харківській області (np.gov.ua)

 

За більш детальною інформацією звертатися за тел. 0663747644

Фото без опису