Зі святом, дорогі жінки!

  • 156

Фото без опису

 

Дорогі наші жінки! Цього року свято 8 березня з «присмаком» сліз та горя, сповнене болем та стражданнями через кляту війну. Але, незважаючи на це, сьогодні хочу звернутися до кожної з Вас зі словами привітання, адже усе найдорожче і прекрасне, що є у нашому житті – любов і сім’я, народження і щастя, радість і надія, пов’язане з жінкою. Ви теплом, добром і ніжністю прикрашаєте наші дні, утверджуєте успіхи і підтримуєте у тяжкі хвилини.

З початком війни багато жінок стали на захист України, інші - лікують поранених, допомагають переселенцям і займаються волонтерством. Ви сильні, мужні, витривалі і водночас, добрі, милосердні, сердечні і такі рідні.

Любі жінки! Саме ви надихаєте нас на шляхетні вчинки, щодня даруєте нам любов, турботу, душевний спокій і затишок. Переконаний, що труднощі та негаразди минуться і ніщо не буде затьмарювати вашої посмішки, а на ваших очах бринітимуть лише сльози радощів.

Зі святом! Нехай Господь убереже вас і ваші родини від горя і втрат в ці тяжкі дні. Бажаю непохитної віри у Перемогу України!

Донецький селищний голова Анатолій НАЗДРАЧОВ.