Шановні споживачі! Затверджено Типовий індивідуальний договір  про надання послуг з поводження з побутовими відходами.

  • 186

Шановні споживачі!

            Постановою Кабінету Міністрів України від 10 грудня 2008 р. N 1070   редакції постанови КМУ N 1124 від 28 жовтня 2021 року) затверджено Типовий індивідуальний договір  про надання послуг з поводження з побутовими відходами. До типового індивідуального договору про надання послуг з поводження з побутовими відходами додається  заява-приєднання  до Типового індивідуального договору про надання послуг з поводження з побутовими відходами.

 

Повідомлення  про публічну пропозицію Підприємства житлово-комунального господарства «Донецьке» про  укладення Публічного договору про порядок та умови надання послуг з поводження з побутовими відходами  споживачу.

         Відповідно до Закону України "Про житлово-комунальні послуги" з урахуванням статей 633, 634, 641, 642 Цивільного кодексу України, на виконання Розпорядження Донецької селищної ради Ізюмського району Харківської області від 25 січня 2023 року 1651- VIII  «Про затвердження тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами на території смт Донець, смт Андріївка, селища П’ятигірське Донецької селищної територіальної громади  Підприємство житлово-комунального господарства «Донецьке» публікує цей публічний договор приєднання, який встановлює порядок та умови надання послуг з поводження з побутовими відходами  споживачу.

Договір вважається укладеним через 30 днів з моменту розміщення тексту зазначеного договору на офіційному веб-сайті Донецької територіальної громади Ізюмського району (https://donetska-gromada.gov.ua). 

         Фактом приєднання споживача до умов договору (акцептування договору) є вчинення споживачем будь-яких дій, які свідчать про його бажання укласти договір, зокрема надання виконавцю підписаної заяви-приєднання (додаток до договору), сплата рахунка за надану послуги, факт отримання послуги.

 

ПРИЄДНАННЯ ДО УМОВ ЗАЗНАЧЕНОГО ДОГОВОРУ БУДЕ БЕЗУМОВНОЮ ГАРАНТІЄЮ НАДАННЯ ПОСЛУГ НАЛЕЖНОЇ ЯКОСТІ ТА В ОБСЯГАХ ПЕРЕДБАЧЕНИХ ДІЮЧИМ ЗАКОНОДАВСТВОМ УКРАЇНИ УСІМ ІНДИВІДУАЛЬНИМ СПОЖИВАЧАМ.

 

 

ТИПОВИЙ ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ДОГОВІР
 про надання послуг з поводження з побутовими відходами

ДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА      ЗАВАНТАЖИТИ ТУТ