Спеціалісти відділу ЦНАП Донецької громади пройшли відповідне навчання та отримали програмний комплекс ЦНАП SQS.Послуги

  • 189

Фото без опису

Завдяки Європейському Союзу і Програмі розвитку ООН жителі Донецької громади отримуватимуть адміністративні послуги швидше та зручніше

Спеціалісти відділу ЦНАП Донецької громади пройшли відповідне навчання та отримали програмний комплекс ЦНАП SQS.Послуги, розроблений українською IT компанією РЕНОМЕ-СМАРТ, а також серверне та додаткове периферійне обладнання, надані в межах грантового проєкту «Сучасні ІТ рішення для покращення надання адміністративних послуг у трьох територіальних громадах Сумської, Харківської та Дніпропетровської областей», що реалізується громадською організацією «Південна стратегія розвитку».

Завдяки новому програмному комплексу робота ЦНАП буде оптимізована та спрощена, адже рішення інтегроване з реєстром громади й більшість даних про клієнта система вносить автоматично, що дає змогу уникнути автоматичних помилок.

Адресні картки, заяви та довідки формуються та друкуються також автоматично, що заощаджує час клієнта та дає змогу надавати послуги максимально швидко. Всі дані, у разі їх зміни, автоматично інтегруються з іншими базами даних і державними реєстрами.

Програма має зручний інструментарій для аналізу та контролю роботи установи. Програма інтегрується з будь-якими базами даних, має необмежені ресурси для розвитку та регулярно оновлюється.

Зазначений проєкт реалізується за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP) реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Канади, Данії, Німеччини, Японії, Нідерландів, Польщі, Швеції і Швейцарії.