Робоча поїздка в с. Пришиб

  • 115

Фото без опису

          Цього тижня з робочим візитом селищний голова Анатолій Наздрачов побував у селі Пришиб. Разом зі старостою обговорили нагальні проблеми округу, зокрема складну ситуацію з електропостачанням. Внаслідок постійних обстрілів впродовж 2022 року, мережу електропередач неодноразово доводилось відновлювати і на сьоднішній день існує проблема з дуже низькою та нестабільною напругою. Енергетики намагатимуться вирішити дане питання в порядку черги, адже, нажаль, подібна ситуація не лише в Пришибі.

         Селищний голова оглянув Пришибську сільську бібліотеку, яка нині розташована в будівлі сільського клубу в зв’язку з тим, що в колишньому приміщенні бібліотеки було пошкоджено вікна та відсутнє опалення. Сьогодні в сільському клубі затишно, тепло, працює читальний зал, для дітей організовують покази мультфільмів, є можливість пограти в теніс.

         Також поспілкувався з місцевими жителями та працівниками ПЖКГ «Донецьке», подякував їм за важку та сумлінну працю, незважаючи на непрості часи - село охайне та чисте.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису