Черговий успіх наших юних артистів!

  • 92

Фото без опису

#ДонецьКультурний

 

         Врожайним на перемоги видався травень для вихованців                      КЗ ПМО «Донецька дитяча музична школа», які гідно представили Донецьку громаду на міжнародному онлайн-конкурсі мистецтв "Мaestro", Всеукраїнському багатожанровому двотуровому дистанційному конкурсі "Ліга Талантів" та Всеукраїнському багатожанровому фестивалі-конкурсі мистецтв "Єдина Україна".

 

         Вихованка класу "Фортепіано" Ксенія Корсун стала лауреатом 1 премії в 3 категорії (11-14 років) у номінації "Інструментальне мистецтво" міжнародного онлайн-конкурсу мистецтв "Мaestro".

 

         Успішним видався Всеукраїнський багатожанровий двотуровий дистанційний конкурс "Ліга Талантів" для вихованців класу "Фортепіано" Євгена Шелеста та Ксенії Корсун, які з композиціями Є. Бурковської "Буги" та К.Роллін "Блюз-вальс" стали лауреатами І ступеня.

         Вокалісти - Мілена Домашенко з композицією "Не сходило вранці сонечко", Римма Маслова з композицією "Долиною" та Антон Поляков з "Чорнобривцями" також стали лауреатами І ступеня цього конкурсу.

 

         У Всеукраїнському багатожанровому фестивалі-конкурсі мистецтв "Єдина Україна" в номінації "Естрадний вокал" Аріанна Прись та Аліна Бадюл вибороли І місця у своїх вікових категоріях.

 

         Черговий успіх наших юних артистів та їх керівників Оксани Щирової і Ліліани Владики! Щиро бажаємо подальших творчих успіхів та нових перемог!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису