25 травня відбувся захід - "Чай з селищним головою"

  • 215

 

25 травня в приміщенні музичної школи Донецької селищної ради відбулась зустріч селищного голови Анатолія Наздрачова з активною молоддю громади.

В рамках заходу підростаюче покоління мало змогу поставити питання, які найбільше їх турбують, та висловити власні пропозиції щодо їх вирішення.

В ході спілкування було анонсовано створення молодіжного хабу в громаді, який став би своєрідним простором для дозвілля, обговорення нових ідей, побудови планів для їх реалізації. Окрім цього, старшокласникам запропонували створити молодіжну раду, аби в подальшому приймати безпосередню участь у житті рідних населених пунктів.

Найприємнішим виявилось те, що молоде покоління є зацікавленим та небайдужим, сповненим натхнення та енергії на втілення власних задумів, і сьогодні випускники отримали можливість їх озвучити. Спільними зусиллями домовились працювати над реалізацією деяких з них вже найближчим часом.

Подібні зустрічі з молоддю планується проводити і в майбутньому. Адже спілкування було продуктивним, цікавим та залишило по собі лише приємні враження, а головне – чітке розуміння того, що якщо мрієш – дій!

Вдячні юнацтву за активну громадську позицію! За вами – майбутнє!