ДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА ЗАПРОШУЄ НА РОБОТУ ДЕРЖАВНОГО РЕЄСТРАТОРА

  • 861

Фото без опису

ДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА ЗАПРОШУЄ НА РОБОТУ ДЕРЖАВНОГО РЕЄСТРАТОРА у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень та державної реєстрації юридичних осіб , фізичних осіб- підприємців та громадських формувань.

Кваліфікаційні вимоги:

- Вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, бакалавра ) за спеціальністю правознавство (для державних реєстраторів, які здійснюють реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень), вільне володіння державною мовою.

- Сертифікат про підтвердження професійної компетентності у відповідній сфері державної реєстрації (отриманий в установленому законодавством порядку).

- Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 1 року.

З питань працевлаштування звертатися до керуючої справами (секретаря) виконавчого комітету Донецької селищної ради Наталії Черненко за адресою смт Донець, вул. Центральна, б.40, з понеділка по п'ятницю 8:00 до 16:00 год (перерва з 12:00 до 13:00 год).