Увага! Конкурс!

  • 337

Фото без опису

Фото без опису

         Державний комітет телебачення і радіомовлення України оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені В’ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики.

         На здобуття Премії до 10 серпня 2023 року подаються:

клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою твору та його автора;

примірник твору на матеріальному носієві з підтвердженням його оприлюднення (примірники друкованих засобів масової інформації, телепередачі та радіопрограми на компакт-дисках у форматі DVD);

 копія паспорта (у разі висунення на здобуття Премії колективу - копії паспортів кожного члена колективу).

         Адреса для подання творчих робіт: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2, Державний комітет телебачення і радіомовлення України ( з поміткою «на здобуття Премії імені В’ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики»).

         Клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою твору та його автора (у форматі word), а також електронну версію твору прохання надсилати Державному комітету телебачення і радіомовлення України на електронну aflpecy:iv@comin.gov.ua

         З Положенням про Премію можна ознайомитись на офіційному вебсайті Держкомтелерадіо (http://comin,gov.ua) у розділі «Діяльність» (підрозділ «Конкурси, премії»)

 

Фото без опису

Державний комітет телебачення і радіомовлення України проводить прийом заявок для участі в конкурсі на здобуття щорічної премії Кабінету Міністрів України імені Лесі Українки за літературномистецькі твори для дітей та юнацтва за 2023 рік.

         На здобуття Премії висуваються оригінальні твори і роботи, опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше ніж за півроку до їх подання на конкурс. До участі в конкурсі не приймаються твори, що вже були відзначені іншими преміями.

         Кінцевий термін подання до Держкомтелерадіо заявки для участі у конкурсі-1 листопада 2023 року. Адреса для подання творчих робіт: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2, Державний комітет телебачення і радіомовлення України (з поміткою «На здобуття щорічної премії Кабінету Міністрів України імені Лесі Українки за літературно-мистецькі твори для дітей та юнацтва»). Пакет документів просимо дублювати електронною поштою на адресу:vadim@comin.gov.ua Контактні телефони: (044) 279-59-61, 279-59-47.          Також повідомляємо, що зазначену інформацію розміщено на веб-сайті Держкомтелерадіо: http://comin.gov.ua у рубриці «Діяльність» підрубрика «Премії»