Робоча нарада

  • 423

Фото без опису

Днями відбулась робоча нарада під головуванням керівника Ізюмської районної військової адміністрації Степана Масельського з Донецьким селищним головою Анатолієм Наздрачовим та керівним складом ради щодо належного функціонування укриттів в умовах воєнного стану. 

Головним завданням на сьогоднішній день є цілодобовий та безперешкодний доступ населення до всіх укриттів, які існують на території громади - вони мають бути постійно відкритими для можливості використання в разі повітряної тривоги.

Також обговорили питання стосовно роботи комісії з розгляду питань щодо надання компенсації для відновлення окремих категорій об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією РФ за державною програмою «єВідновлення».

Наразі в громаді вже функціонує така комісія, затверджений її склад, положення, а також пройшли перші засідання. Найближчим часом будуть організовані виїзди з метою обстеження та фіксації пошкоджень домогосподарств, власники яких подали заявки на компенсацію через портал "Дія". 

Список укриттів, які функціонують в населених пунктах громади додається.

 

Фото без опису