Селищний голова перевірив стан підготовки об'єктів критичної інфраструктури до осінньо-зимового періоду

  • 332

Фото без опису

В рамках підготовки об’єктів критичної інфраструктури до осінньо-зимового періоду 4 серпня селищний голова Анатолій Наздрачов та директор КП «П’ятигірське» Олександр Скрипніков перевірили готовність об’єктів водопостачання та водовідведення до холодів.

Відтак, на головній каналізаційній станції в смт Донець проведено заміну старих дерев’яних вікон на металопластикові, встановлено новий насос, вхідні металеві двері, а також встановлено дизельний генератор, який забезпечить безперебійну роботу.

Замінено вікна та двері на металопластикові - на очисних спорудах в с. Копанка та водозабірній станції в смт Донець, де окрім цього проведено заміну металевих труб на пластикові, встановлено дизельний генератор, збудовано нову камеру.

Задля безперешкодного доступу до водозабірних свердловин №2,3,4,5 було прокладено та зроблено підсипну дорогу. Раніше, в разі непогоди, дістатися до цих свердловин для проведення аварійних робіт було дуже проблематично.

В с. Пришиб проводяться ремонтні роботи в каналізаційних колодязях: наразі – чистка від землі та сміття, заміна кришок, в подальшому буде виконана заміна задвижок. В даному населеному пункті існує велика проблема з водопостачанням, адже зі свердловини надходить близько 2700 кубометрів води, а сплачують користувачі за 500 кубометрів. Як пояснив директор КП «П’ятигірське» - сьогодні в селі є багато водопроводів, невідомо ким зроблених «врізок», які взагалі незрозуміло куди качають воду, а жодних схем їх розташування, нажаль, немає. Звідси і перевитрата води. Тому зараз важливо розчистити колодязі та замінити задвижки, аби далі можна було б від’єднати ті водопроводи, які не використовуються.

Для потреб громади КП «П’ятигірське» також придбано матеріали для ремонту системи водопостачання та водовідведення.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису