Про проходження сертифікації вчителів початкових класів у 2023 році

  • 115

Фото без опису

 Фото без опису

 

 

 

Про проходження сертифікації вчителів початкових класів у 2023 році

         Завершилася цьогорічна сертифікація вчителів початкових класів. Сертифікація педагогічних працівників – це зовнішнє незалежне оцінювання професійних компетентностей педагога, зокрема з педагогіки та психології, практичних вмінь застосування сучасних методів і технологій навчання, вміння здійснювати самооцінювання власної педагогічної майстерності та представляти свій практичний досвід.

         44 учителі Харківщини успішно пройшли три етапи сертифікації у 2023 році, серед них і вчителі Донецьцької селищної територіальної громади:  Обух Алла Володимирівна, Бутко Олена Сергіївна, вчителі початкових класів Андріївського  ліцею №1.

         Сертифікація дає можливість вчителю одержати визнання свого професіоналізму, заявити про себе та отримати бонуси за високий рівень компетентності. До того ж сертифікація зараховується як проходження атестації педагогічним працівником та є підставою для присвоєння йому відповідної категорії та/або педагогічного звання.

         Вітаємо наших  вчителів з успішним проходженням сертифікації! Бажаємо міцного здоров’я, професійних успіхів, невичерпної творчості, глибокої поваги учнів та батьків, нових здобутків та звершень! Дякуємо Чаговець Любові Василівні, директору Андріївського ліцею №1 за підтримку творчих педагогів!

Фото без опису Фото без опису