Четвертий Клас безпеки відкрився в Донецькій громаді

  • 168

Фото без опису

16 серпня у Донецькому ліцеї №2 відкрили Клас безпеки - вже четвертий клас, що розпочав функціонувати в Донецькій громаді у 2023 році в рамках Всеукраїнського проєкту, головне завдання якого, аби знання засвоювалися легко, а сам процес навчання був цікавим.

На заході були присутні співробітники ДСНС, поліції, центру первинної медико-санітарної допомоги, Донецький селищний голова та начальники відділів, керівництво закладу освіти та педагогічні працівники.

У класі одразу ж відбувся перший урок безпеки, проведений фахівцями, сповнений корисної інформації, тематичних ігор, практичних завдань, інтерактивних елементів. Школярі мали змогу практично відпрацьовувати надання домедичної допомоги та вивчати правила безпеки життєдіяльності, оскільки даний клас безпеки облаштували згідно методичних рекомендацій, розділивши на спеціальні зони: пожежної та мінної безпеки, цивільного захисту, правил дорожнього руху та домедичної допомоги.

Перспективний план заходів щодо створення у 2023 році Класів безпеки у закладах освіти Донецької селищної територіальної громади виконано.

#КласБезпеки