ВЧАСНО СПЛАЧУЙТЕ ЗА ПОСЛУГИ ВОДОПОСТАЧАННЯ ТА ВОДОВІДВЕДЕННЯ!

  • 310

Фото без опису

Шановні мешканці громади!

         КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ПЯТИГІРСЬКЕ»  щиро вдячне мешканцям, які своєчасно сплачують за надані послуги з централізованого водопостачання та водовідведення.

Саме завдяки Вам наше підприємство може безперебійно постачати воду до квартир споживачів та до приватних будинків мешканців, розраховуватися за спожиті енергоносії, вчасно ліквідовувати аварії на водопровідних і каналізаційних мережах, та утримувати їх в належному стані, вести підготовчі роботи до осінньо-зимового періоду.

Але на жаль, є споживачі, які систематично, протягом років, не сплачують за спожиті послуги, що призводить до накопичення великої заборгованості.

Також нагадуємо, що деякі категорії споживачів мають право на отримання монетизованих пільг та субсидій.

КП ДСР «П’ятигірське» завжди відкрите до співпраці зі споживачами. Підприємство на постійній основі проводить широку інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо можливих шляхів погашення боргу та застосовує до боржника всі передбачені чинним законодавством України заходи, спрямовані на врегулювання питання погашення заборгованості у досудовому порядку.

Якщо боржник відмовляється проводити оплату, не укладає договір реструктуризації боргу, не реагує на повідомлення щодо сплати за спожиті послуги та свідомо продовжує накопичувати борги, то в такому випадку підприємство буде вимушене звертатися до суду задля примусового стягнення боргу через органи Державної виконавчої служби.

Стягнення може буде реалізовано шляхом накладення арешту на банківські рахунки та картки, стягнення з доходів боржника, арешту й реалізації рухомого та нерухомого майна боржника.

Тому КП ДСР «П’ятигірське» наполегливо рекомендує не доводити вирішення питань стягнення заборгованості за надані послуги до суду та не обтяжувати сімейний бюджет додатковими судовими витратами.

Підприємство звертається з проханням до споживачів, які мають заборгованість, вжити заходів із погашення цієї заборгованості або укласти договір реструктуризації, звернувшись до абонентського відділу КП ДСР «П’ятигірське».

Аби підприємство мало можливість і надалі надавати послуги безперебійно, переконливо просимо щомісячно та в повному обсязі їх оплачувати. 

Оплата споживачами можлива будь-яким зручним способом: 

на сайті підприємства КП ДСР «П’ятигірське» (через особистий кабінет споживача «Мій дім»: https:lk-jkg/com/;

«Ощад 24», «Privat 24», «МоноБанк» тощо;

терміналами  самообслуговування,  встановленими за адресами:   смт Донець, вул. Спортивна б.9, вул. Центральна, б. 42; вул. Весняна, б.40;

також можна сплатити у відділенні Укрпошти громади.

Сплачуйте за отримані послуги своєчасно та не накопичуйте борги – подбайте завчасно про комфорт та воду у Ваших оселях.

 

ЩОДНЯ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС І З ВІРОЮ В СКОРІШУ ПЕРЕМОГУ!