Введення воєнного стану не звільняє споживачів від сплати житлово-комунальних послуг!

  • 350

Фото без опису

Шановні мешканці громади, звертаємо увагу на те, що в умовах підготовки підприємств галузі до опалювального періоду 2023/2024 рр. одним із проблемних питань є питання заборгованості споживачів за спожиті комунальні послуги.

Введення воєнного стану не звільняє споживачів від сплати житлово-комунальних послуг!

Сплата за комунальні послуги в сьогоднішніх умовах є великою допомогою та підтримкою комунальних служб, які працюють зараз у надскладних обставинах і потребують ресурсів.

З метою забезпечення належного стану надання житлово-комунальних послуг населенню та соціально-важливим об’єктам Донецької територіальної громади, а також з метою забезпечення безперебійної роботи підприємств критичної та соціальної інфраструктури в умовах режиму воєнного стану, недопущення погіршення фінансово-господарського стану підприємств енерго, тепло, водо - постачальних галузей, наголошуємо на необхідності своєчасної сплати за спожиті енергоносії та отримані послуги, погашення заборгованості, що склалася станом на сьогоднішній день.

Оплату послуг можливо здійснювати за допомогою онлайн сервісів ( через особисті кабінети, мобільні застосунки, платіжні системи : «Ощад24», «Приват24», «МоноБанк» та ін.).

Дякуємо сумлінним платникам, які незалежно від існуючих на сьогоднішній день соціальних проблем, знаходять можливість своєчасно розраховуватись за комунальні послуги.