Відбулась чергова сесія Донецької селищної ради

  • 531

Фото без опису

 

30 серпня на засіданні чергової ХLVІІ сесії Донецької селищної ради депутатами було розглянуто ряд важливих питань та прийнято позитивні рішення, а саме:

 

1. Затверджено програму поліпшення безбар’єрного простору у громаді, яка передбачає створення необхідних умов для комфортного проживання людей з обмеженими фізичними можливостями, людей похилого віку, вагітних жінок. На виконання даної Програми депутатським корпусом вже прийнято перше рішення -  створення безбар’єрного простору за адресою: смт Донець, вул. Спортивна, 7а, у зв’язку з тим, що за даною адресою мешкає людина з обмеженими фізичними можливостями. Таким чином, буде проведено капітальний ремонт тротуарів (пішохідних доріжок) з відновленням елементів благоустрою на прибудинковій території, облаштовано спеціальний заїзд до будинку, встановлено альтанку. На даний проєкт виділено 927 000 грн.

2. Виділено 1 656 238 грн на забезпечення діяльності новоствореної КУ «Пожежно-рятувальний підрозділ», а саме: оплату праці, придбання комп’ютерної техніки, програмного забезпечення, канцтоварів та інвентарю першої необхідності.

3. Виділено 1 477 069 грн. на капітальний ремонт мереж електропостачання, водопостачання та водовідведення в Амбулаторії загальної практики сімейної медицини смт. Андріївка.

4. Виділено 1 965 000 грн. на поточний ремонт дорожнього покриття від перехрестя вул. Польової з вул. Лісною до свердловини №2 в с. Червона Гірка та майданчик біля свердловини.

5. 800 000 грн на капітальний ремонт покрівлі багатоповерхового житлового будинку по вул. Перемоги,  б. 22  в с-щі П’ятигірське.

6. 860 500 грн. – на капітальний ремонт системи опалення на веслувальній базі СК «Чемпіон».

7. 1 510 000 грн. на придбання розсіювача добрив/піску причіпного з гальмом (2 одиниці) для ПЖКГ «Донецьке»

8. 6 518 751 грн. – на капітальний ремонт лікувального корпусу (терапевтичне відділення) за адресою: вул. Центральна, 5 смт. Донець.