Конкурс ораторського мистецтва

  • 1145

Фото без опису

Відділ освіти Донецької селищної ради інформує.

 

З метою виявлення та підтримки лінгвістично обдарованих дітей, сприяння розкриттю їхнього таланту, розумових здібностей, формування громадянської та загальнокультурної компетентностей, виховання почуття національної гідності й патріотизму, у межах відзначення Дня української писемності та мови у вересні  2023 року буде проведено в онлайн-режимі територіальний відбірковий етап фестивалю ораторського мистецтва за темою «Живе лиш той, хто не живе для себе, хто для других виборює життя (В. Симоненко)» серед учнів 10 – 11 класів закладів загальної середньої освіти Донецької територіальної громади.

 

До 25.09.2023 на рівні закладів громади  буде організовано й проведено фестиваль за темою «Живе лиш той, хто не живе для себе, хто для других виборює життя (В. Симоненко)» із використанням онлайн-ресурсів.

 

Конкурсні виступи учнів будуть розміщені на сервісі YouTube.

 

Визначена журі найкращою конкурсна робота буде направлена на обласний фестиваль ораторського мистецтва серед учнів 10 – 11 класів закладів загальної середньої освіти Харківської області (у дистанційній формі), організований КВНЗ «ХАНО».