ІІ територіальний конкурс «Самоврядування очима дітей» cеред дітей шкільного віку з нагоди Дня місцевого самоврядування

  • 202

Фото без опису

 ІІ територіальний конкурс «Самоврядування очима дітей» (далі — Конкурс) проводиться серед дітей шкільного віку з нагоди Дня місцевого самоврядування💛💙

👩‍🏫 Засновники Конкурсу — відділ освіти Донецької селищної ради Ізюмського району Харківської області і Донецька селищна рада.

Проведення   Конкурсу   забезпечує   відділ освіти Донецької селищної ради Ізюмського району Харківської області.

ℹ️ Мета Конкурсу — підвищення рівня знань підлітків у сфері публічного управління, підвищення інтересу дітей шкільного віку до розвитку локальної демократії в Україні, ознайомлення ïx із проблематикою та практичними аспектами діяльності місцевих рад, виховання патріотизму та поваги до держави, а також популяризації діяльності органів місцевого самоврядування в Україні. Надати можливість дітям висловити свої думки малюнками, проявляючи свою творчість, креативність та оригінальність. Також юні митці зможуть привернути увагу громадськості своїми художніми та дизайнерськими талантами.

ℹ️  Завдання Конкурсу — спонукати дітей до висловлювання власної думки через творчість про самоврядування. Залучення підростаючого покоління до удосконалення роботи місцевого самоврядування. Виявлення та відзначення найкращих мистецьких робіт конкурсантів, виховання активної молоді, формування особистості через отримання об'єктивної та неупередженої інформації щодо діяльності місцевих органів влади в Україні.

ℹ️  Учасники та умови проведення Конкурсу — Конкурс проводиться серед дітей шкільного віку від 6 до 17 років Донецької територіальної громади. Дата визначення переможців Конкурсу в грудні 2023 року методом онлайн- голосування на фейсбук-сторінці відділу освіти Донецької селищної ради Ізюмського району Харківської області.

У  кожній  номінації  учасник  може  представити  лише  одну  роботу.

ℹ️  Конкурс відбудеться в трьох вікових категоріях:

     I — 6-9 років (включно);

II — 10-12 років (включно); III — 13-17 років (включно).

 

ℹ️  Роботи подаються  до 01 грудня 2023 року включно  за адресою: вул. Центральна,3 смт.Донець ( Донецький ліцей №2 Донецької селищної ради Ізюмського району Харківської області)

 

У разі виникнення питань звертатися  на електронну  адресу відділу освіти: 

viddilosvitu.donets@ukr.net

 

ℹ️  Основні вимоги до конкурсних робіт — образотворче мистецтво (графіка, живопис) роботи повинні бути виконані в техніках: акварель, гуаш, кольорові олівці тощо.

 

ℹ️  Критерії оцінки дитячих робіт:

- творчий підхід (забороняється копіювання та запозичення сюжету);

- рівень володіння технікою виконання, приладами та матеріалами;

- актуальність та повнота розкриття теми;

- охайність, старанність виконання роботи.

 

ℹ️  Вимоги до оформлення робіт — кожна робота повинна мати паспорт, в якому зазначено:

1. П.І.Б. конкурсанта (повністю).

2. Вік конкурсанта.

3. Тематика роботи, назва роботи.

4. Техніка виконання.

5. Назва творчого об'єднання (гуртка, студії, назва закладу, тощо).

6. П.I.Б. керівника, контактна інформація, телефон. Конкурсні роботи оформлюються розміром формату A-3.

 

 ℹ️ Умови відбору робіт — для проведення онлайн-голосування, роботи у кількості 10 шт. на кожну вікову категорію будуть відібрані комісією відділу освіти та представлені на онлайн-голосування на офіційній сторінці Фейсбук 

Визначення переможця — визначення переможців конкурсу малюнків проводиться методом онлайн-голосування на офіційній сторінці Фейсбук відділу освіти Донецької селищної ради Ізюмського району Харківської області в грудні 2023 року.

 

ℹ️  Нагородження переможців Конкурсу — переможці конкурсу нагороджуються дипломами відповідно I, II, III ступенів у кожній віковій категорії. Інші учасники конкурсу отримують Дипломи учасника.

 

 ℹ️ Місце та час проведення церемонії нагородження переможців Конкурсу

визначається додатково Донецькою селищною радою.