Стартує територіальний конкурс «Наші герої-ЗСУ»

  • 65

Фото без опису

 

Стартує територіальний конкурс «Наші герої-ЗСУ»

      Відділ освіти Донецької селищної ради запрошує вихованців  закладів дошкільної освіти Донецької селищної територіальної громади віком 3 - 7  років до участі в конкурсі дитячого малюнка «Наші герої-ЗСУ», який триватиме з 16  жовтня по 06 листопада 2023 ( включно).

 Основні вимоги до конкурсних робіт — образотворче мистецтво (графіка, живопис) роботи повинні бути виконані в техніках: акварель, гуаш, кольорові олівці тощо у форматі А4,  власноруч, без допомоги інших осіб.

 Конкурс відбудеться у трьох вікових категоріях:

I 3-4 роки (включно);

ІІ4-5 років (включно);

IІI —5-6(7) років (включно).

 Заявки й конкурсні роботи необхідно надсилати шляхом заповнення гугл-форми:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScPAv6kDknlWFaU3OqcYZnKTAw5nOwSnPzFWtk1mG1SYodebg/viewform

  Критерії оцінки дитячих робіт:

- творчий підхід (забороняється копіювання та запозичення сюжету);

- актуальність та повнота розкриття теми;

- охайність, старанність виконання роботи.

У разі виникнення питань звертатися  на електронну  адресу відділу освіти

viddilosvitu.donets@ukr.net

 

Умови відбору робіт —   роботи  будуть відібрані комісією відділу освіти Донецької селищної ради. 

Визначення переможця — визначення переможців конкурсу малюнків проводиться комісією відділу освіти Донецької селищної ради Ізюмського району Харківської області з 07 по 09 листопада 2023 року.

 Нагородження переможців Конкурсу — переможці конкурсу нагороджуються дипломами відповідно I, II, III ступенів у кожній віковій категорії.

 Місце та час проведення церемонії нагородження переможців Конкурсу

визначається додатково відділом освіти Донецькою селищною радою.

      Усі малюнки будуть передані нашим Захисникам як оберіг! У серці воїнів кожен малюнок знаходить свій відгук. У бійців є дуже велика віра у Перемогу і все, що вони роблять, недаремне. І всі ці нібито дрібнички підкріплюють і не дають згасати цій вірі, — запевняють із вдячністю захисники України.  

        Після перемоги усі малюнки стануть електронною фото мозаїкою України для спогадів про часи, які ми гідно подолали. Тож запрошуємо юних українців до участі в створенні книги спільних пережитих надій, побажань і спогадів під час героїчного протистояння та опору російській агресії.