Співпраця громади з ГО "БУР" та "U-LEAD з Європою"

  • 204

Фото без опису

 29 вересня 2023 року в м. Полтава начальник відділу соціально-економічного розвитку та інвестицій Олена Меланко відвідала тренінг "Залучення мешканців до процесів відбудови" в рамках проєкту «Партисипативне відновлення: інструменти та практики для зміцнення спроможності громад, що реалізується ГО «Будуємо Україну Разом (БУР)» та Програмою «U-LEAD з Європою».

 

 Даний проєкт працює в 100 територіальних громадах – отримувачках допомоги від Програми «U-LEAD з Європою» з метою підвищення спроможності місцевого самоврядування залучати громадян до спільної дії та добросусідства.

 

Тренінг відбувся в дуже дружній атмосфері: разом з представниками інших цільових громад Харківської та Сумської області дізналися про діяльність ГО «БУР», підвищили рівень знань про інструменти проєктного менеджменту, здобули практичні навички залучення мешканців до власних проєктів.

 

За результатами тренінгу в рамках ІІ етапу проєкту разом з Відділом культури, молоді та спорту та КЗ «Публічна бібліотека Донецької селищної ради» подали заявку на проведення будівельної акції БУРчику в громаді. Сподіваємося, що її оберуть до реалізації і наша активна молодь зможе проявити себе та долучиться до процесу відбудови!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису