Запрошуємо школярів Донецької селищної територіальної громади до участі в національному конкурсі учнівських відеосюжетів «Репортер»

  • 123

Фото без опису

Відділ освіти Донецької селищної ради інформує.

💥 Запрошуємо школярів Донецької селищної територіальної громади до участі в національному конкурсі учнівських відеосюжетів «Репортер»

Репортер — це конкурс для старшокласників, які прагнуть пов'язати своє майбутнє із журналісткою. Участь у конкурсі можуть взяти школярі 9 — 11 класів з усієї країни.

Суть конкурсу: підготувати відеосюжет до 3-х хвилин на одну з трьох тем:

☑ небанально про українську культуру;

☑ як війна вплинула на спільноту мого міста чи села;

☑ моя євроінтеграція.

Журі обере 50 фіналістів, які отримають подарунки. Десятеро учасників стануть переможцями і зможуть потрапити на 3-денний «Репортер Camp». Переможців буде оголошено 10 листопада на сайті та в соцмережах «Фільтра».

☝️ Для участі пройдіть короткий онлайн-тест із медіа грамотності «Дізнайся свої шанси на перемогу» (https://bit.ly/3FnmKnV) та заповніть анкету учасника (https://bit.ly/3rZYGEo) з посиланням на роботу.

Дедлайн – 27 жовтня 23:59.

ℹ Конкурс реалізовується національним проєктом з медіаграмотності «Фільтр» Міністерства культури та інформаційної політики України за підтримки ПРООН в Україні та фінансування уряду Японії.

Детальніше про конкурс: https://bit.ly/3tDVoHx