23 жовтня проведено чергове засідання Комісії з питань Бюджету часті.

  • 125

Фото без опису

У зв’язку з дією воєнного стану конкурс громадських проєктів Бюджет участі Донецької селищної територіальної громади відтерміновано до 2024 року

23 жовтня 2023 року в Донецькій селищній раді проведено чергове засідання Комісії з питань Бюджету часті.

У зв’язку з повномасштабним вторгненням країни-агресора на територію України голосування за подані в 2021 році громадські проєкти так і не відбулося. Члени комісії, обговоривши питання організації впровадження Бюджету участі Донецької селищної територіальної громади в умовах воєнного стану, дійшли висновку щодо втрати актуальності більшості поданих проєктів та неможливості їх реалізації у зв’язку з дією в державі воєнного стану та дотриманням вимог Постанови КМУ від 09.06.2021 р. №590 “Про затвердження Порядку виконання повноважень Державною казначейською службою в особливому режимі в умовах воєнного стану”. Наголосили на необхідності внесення змін до Положення про Бюджет участі.

Враховуючи ці фактори, комісія  прийняла  рішення щодо відтермінування процесу впровадження Бюджету участі Донецької селищної територіальної громади до 2024 року. З Протоколом можна ознайомитись за посиланням Протоколи засідань комісії з питань Бюджету участі | Донецька селищна територіальна громада Харківська область, Україна (gromada.org.ua)